Turizmom se bavimo dugi niz godina...

Dobrodošli u naš dom

Ako je privatni smještaj u blizini Dubrovnika ono što tražite onda je Vašoj potrazi kraj

Na samom jugu Hrvatske nalazi se najljepši grad u Hrvatskoj, možda i u Europi, grad kojeg često nazivaju i biserom Jadrana. To je naravno predivni grad Dubrovnik koji je od 1979. godine dodan na UNESCOv popis svjetske baštine. Njegova ljepota je neopisiva, popularnost iz godine u godinu sve veća i veća, pa ne čudi da je Dubrovnik pun turista u predsezoni, sezoni i postsezoni. Rezultat sve veće posjećenosti su sve veće gužve, pa se tako i sve veći broj turista odlučuje za nešto mirniju, jeftiniju ali i dalje atraktivnu destinaciju koja obiluje vlastitom poviješću i ljepotom, bogatu predivnim plažama i gdje parkirno mjesto nije luksuz, a do Dubrovnika Vam treba tek par minuta. Upravo to turisti pronalaze u Župi dubrovačkoj - raju dubrovačke rivijere, gdje je sve što se isplati posjetiti na dohvatu ruke, a opet nije u srcu velikih gužvi i cijene smještaja su dosta pristupačnije. Upravo u tom raju nalazi se i naš dom – „Sobe Bokšić“. Dugi niz godina bavimo se iznajmljivanjem privatnog smještaja, te Vam iz godine u godinu pokušavamo ponuditi sve kvalitetniji i udobniji smještaj uzimajući kao orijentir upravo želje Vas - naših gostiju.

Sobe su udobne, čiste i prozračne, a najveće oduševljenje gostima su naše predivne velike terase s prirodnim hladom gdje se svi gosti druže i izmjenjuju iskustva u predivnom prijateljskom ozračju uz kapljicu domaćeg vina.

Obitelj Bokšić stoji Vam na raspolaganju tijekom cijelog Vašeg boravka, te sve čitatelje ovog teksta još jednom pozivamo u naš dom, gdje ćemo Vam imati priliku i osobno poželjeti srdačnu dobrodošlicu.


Dobrodošli u Župu dubrovačku

Župa dubrovačka - čarolija ljepote, osebujnosti i raznolikosti

Župa dubrovačka

Župa dubrovačka je smještena na samom jugu Dalmacije - čarobnom dijelu Hrvatske. Župa je udaljena tek sedam kilometara od prelijepog povijesnog grada Dubrovnika i isto toliko od predivnog grada Cavtata koji se proteže na dva poluotoka. Idealna pozicija na sredini između dva predivna grada čini Župu dubrovačku idealnim mjestom za Vaš odmor. Jedno od osnovnih turističkih obilježja ovog malog raja bezbrojne su male uvale s prirodnim plažama gdje će svatko pronaći kutak za sebe bez obzira na to traži li ugodan razgovor, zabavu, rekreaciju ili samoću. Ovdje su Vam svakako najatraktivnije ljetne destinacije na dohvat ruke a pri tome izbjegavate gužvu. Turistički, užurbani ritam odvija se uz more gdje su se nanizala turistička mjesta kroz koja vas vodi ugodna šetnica okružena borovima, čempresima i mediteranskim biljem. No Župa dubrovačka nije samo idealna ljetna destinacija jer s toplim jesenima, blagim zimama i ranim proljećem ova destinacija je idealna za ugodan odmor i šetnje tijekom cijele godine, te je svakako pravo otkriće za sve ljubitelje prirode.Predstavljamo Vam naše turističke destinacije:


Kupari

Kupari - naselje koje je ime dobilo po „Kuparici“, tvornici za proizvodnju crijepa – kupe, najstarije turističko mjesto u Župi dubrovačkoj. Danas je to turističko odredište s brojnim malim plažama.


Srebreno

Srebreno - drevni "Subbrenum", nekada težačko i ribarsko naselje danas je omiljeno kupalište s pješčanom plažom.


Mlini

Mlini - povijesna „Molina“, bogata vodom i izvorima na kojima su nekada bili mlinovi za masline i žito, po kojima su dobili i ime.


Soline i Plat

Soline i Plat - poznati su po kristalno plavom moru i starinskim crkvicama. Nekada je tu bilo križište trgovačkih putova Rimljana, Francuza i drugih a danas su to životopisna mjesta.


Mobitel Dizajn Ferienhausmiete Gmail Skype Župa dubrovačka